Blir du klokere?

Hvis du ikke finner svar på det du lurer på her, kan du enten bruke skjemaet under, spørre meg via Skype chat om jeg er pålogget eller ringe så klart!
Mobil: 938 68 154

Jeg  ønsker deg en fantastisk sommer!

Mvh Lene Larsen

1 + 0 = ?

Hvem passer tjenesten for?

Ekvalibrium spesialiserer seg på hjemmesider, markedsføring og design for terapeuter, alternative behandlere og andre som jobber med mennesker.

Vårt nedslagsfelt* omfatter følgende, men ikke begrenset til:  fotsoneterapi, massasjeterapi, øreakupunktur, treningsveiledning, psykoterapi, hypnoterapi eller terapeutisk hypnose, psykologi, osteopati, homøopati, Shiatsu massasje, fysioterapi, akupunktur, kiropraktikk,  aromaterapi, reiki, energi healing og andre komplementære behandlingsformer, yoga, tai chi, chi kung og lifecoaching. 

*Når jeg sier at vårt nedslagsfelt omfatter disse typer yrker, betyr det at vi har en særlig interesse og kompetanse innen disse områdene. Vi leverer også våre tjenester til deg som ønsker en autentisk, balansert og moderne hjemmeside med høy funksjonalitet og et dedikert team til å følge deg opp.

Kan jeg endre informasjon på hjemmesiden selv?

Med WordPress som publiseringsverktøy er det enkelt å lage nytt innhold eller og oppdatere tekst og bilder. Hvis du har brukt word, OG fått det til, så får du til den løsningen jeg leverer. Det finnes et hav av tutorials og guider på nett om du skulle ønske å tilpasse “litt utenom det vanlige” og i tillegg har du jo oss!

Websidene jeg bygger er bygget slik at alle skal kunne forstå og bruke den uten noen spesiell teknisk kunnskap.

Jeg har allerede en hjemmeside...

Hvis du allerede har en hjemmeside, kan du klappe deg selv på skulderen og vite at mye av arbeidet fra din side alt er gjort. Vi vil skape en moderne, frisk og innbydende side basert på dine ønsker og vi kan hente ønsket informasjon fra den siden du allerede har.

Den hjemmesiden du har vil være fungerende helt frem til det øyeblikket alt er klart fra vår ende. Deretter tar det vanligvis bare noen timer før den nye hjemmesiden er den som er aktiv på ditt domene.

Jeg ønsker et helt unikt design som ingen andre har

Vi kan enten lage et helt nytt design til deg som ikke er basert på noen form for ferdig mal – På denne måten kan du være sikker på at ingen vil ha en hjemmeside som ligner din.

Eller du kan gjøre som mesteparten av våre kunder; velge en av våre ferdige design, og dermed tilpasser vi farger bilder, elementer og hvordan ting er plassert så blir siden veldig personlig og unik i sitt uttrykk. Vi kan gjøre relativt store egne tilpasninger utover dette, på forespørsel.

Hvis du har sett en webside et sted og det er noe du liker spesielt godt ved den, kan du alltid ta kontakt med meg og jeg kan gi deg et pristilbud på det arbeidet du ønsker at vi skal gjøre.

Webhotell- hva er det og trenger jeg det?

Et webhotell er noe hver eneste webside i hele verden trenger. Webhotellet er plassen der alt innholdet og alle filene dine er lagret på internett. På samme måte som vi i den virkelige verden betaler for plasser å lagre tingene våre, gjør vi det samme på nett. Du betaler for så mye plass og funksjoner du har behov for.

Så lenge du velger å fortsette å være hos Ekvalibrium og la oss ta hensyn til din forretning på nett, vil jeg sørge for at hjemmesiden bor på et trygt, rent og raskt webhotell på min regning.

Kan jeg dele opp betalingen?

Absolutt.

Jeg har forståelse for at det er mange utgifter å håndtere når man driver for seg selv, og gjerne spesielt i oppstarterfasen. Jeg har ingen fastsatt plan, men vil gjerne finne en løsning sammen med deg som gjør at du kan få den synligheten du ønsker.

Ta kontakt så prater vi litt om det og ser hva lurt vi finner på: 938 68 154

Mvh Grunnlegger Lene Larsen

Jeg vet ikke hvordan jeg skal formulere meg i tekst...

KEEP
CALM
AND
LET ME
DO IT

Jeg har god erfaring med hva som virker med hensyn til bruk av ord og formuleringer.  Jeg kan hjelpe deg å levere budskapet ditt elegant, lettforståelig og innbydende for besøkere. Jeg arbeider gjerne sammen med deg på kontoret, eller over telefon hvis det er mer praktisk for deg.

I slike samarbeid mellom deg og meg vil timeprisen være 700kr, og svært meningsfulle rabatter blir gitt ved større prosjekter og hvis vi bygger og vedlikeholder nettstedet ditt.