For slike som oss

Hei. Mitt navn er Lene Larsen og jeg driver min egen praksis som coach og hypnoterapeut. (www.lenelarsen.no)

I begynnelsen, og uvitende om hva jeg la meg ut på, savnet jeg en tjeneste som kjente til mine behov og verdier som terapeut og som ville hjelpe meg med nødvendige tiltak for å bygge en solid kundekrets.

Jeg kan ikke si at det florerte av tjenester som rettet seg spesielt mot mine behov, og som var overkommelig på pris. Jeg ble inspirert til å lage en slik tjeneste – for deg.

Kjære kollega, jeg:

  • er her for deg. Fullt og helt.
  • er lidenskapelig for mitt arbeid, din suksess!
  • verdsetter din tid og tillit
  • vil følge deg fra starten, og helt i mål.

Synlighet gjort enkelt

Jeg leverer kostnadseffektive løsninger til deg som er helt i første fase av å starte noe, og til deg som har kommet igang og ønsker å profilere deg enda litt bedre.

Ved å investere i synlighet på nett, gjør du en av de beste investeringene du kan gjøre for fremtiden av din praksis.

Brukervennlig og praktisk

Hjemmesiden din kommer til å ha være bygget på WordPress. Og på toppen av dette solide publiseringsverktøyet får du et program som gjør det lekende lett enten om du velger å legge inn siste nytt selv, eller om du vil at jeg skal utføre det for deg.

Hva blir mest kostnadseffektivt i ditt tilfelle?

Lidenskap 

Jeg lever og ånder for å levere en komplett tjeneste innen web, markedsføring og design. Mine kunder er terapeuter og andre som jobber med helse, livsstil og balanse. Jeg elsker jobben min, og vil at du fortsetter å gjøre det du elsker… Med meg på ditt lag kan du slappe av og vite at jeg tar meg av den biten som gjør deg synlig, ekte og tilgjengelig på nett. 

Som Ekvalibrium kunde har du en støttespiller dedikert til deg og velværet av din praksis.