Kjære Synnøve. Vår Synnøvemor!

Tiden har gått fort, og nå er det snart året siden vi først begynte å bli kjent med hverandre gjennom muligheter og forretninger. Så ble det så mye mer – et vennskap, et godt samarbeid til alles vekst og lykke.

Vi har fulgt deg nå i en viktig prossess i etableringen av det du har dannet til nå, og vi er utrolig stolte og glade for å få være der når du trenger oss. Det er alltid et friskt pust å ta opp tråden med deg å høre om dine nyeste sprell og påfunn for å nå frem til enda fler kunder. Du står på og du skinner som et deilig og inspirerende eksemel. 🙂

Det har vært deilig å kunne jobbe fritt  sammen med deg i den forstand at du har stolt på oss hele veien, og vist tydelig at det har vært godt å ha oss der. Det er vi veldig takknemlige for – og det er gjensidig.

Til nå har vi laget hjemmeside for deg, hatt opplæring sammen, produsert design og printet visittkort, vi har ledd masse og vi har blogget  sammen. I nuet venter vi på flygeblad som er i trykken. Vi gleder oss virkelig sammen med deg over alt dette, og vi ser frem til mye samarbeid fremover.

PS. Når noen søker oss for inspirasjon, veiledning eller for friske pust, er ofte svaret – snakk med Synnøve!

Vi er rett og slett blitt glad i deg!

Synnøves hjemmeside

Nysgjerrig på hvordan hjemmesiden til Synnøve ser ut? Besøk Taohelhetsterapi.com.