Her begynte ekvalibrium. Helt uvitende om sin egen eksistens. Ekvalibrium begynte som frustrasjon, og vokste etterhvert til inspirasjon.

Da jeg begynte å lage en hjemmeside for meg selv, ante jeg ikke hva jeg la meg ut på. Endeløse dager og netter foran datamaskinen var ikke helt det jeg hadde tenkt å begynne med rett etter utdannelsen som terapeut. Jeg ville mye heller ha med mennesker å gjøre – kunder. Men sannheten er at det var ikke bare å leie seg et behandlingsrom og henge opp et skilt på døra om at praksisen var åpnet. De kom ikke ramlende inn døren på løpende bånd. Jeg måtte jobbe hardt og smart for å bygge opp en kundegruppe.

Mange ganger tenkte jeg på at dette skulle ikke være nødvendig… dette å finne ut alt selv. Fra hvordan registrere foretaket, føre regnskap, lage annonser og en hjemmeside for synlighet på nett. Hvorfor fikk jeg ikke denne opplæringen på skolen, eller hvorfor finner jeg ikke noen som kan hjelpe meg med alt dette uten at jeg går personlig konkurs, før jeg i det hele tatt har kommet i gang?

I denne frustrasjonen fikk jeg samtidig et brennende ønske om å skape et tilbud som ville gjøre denne prosessen mange ganger lettere for andre. Slik at de som kom ut av skolen, klar til å satse på drømmen skulle slippe å opfinne hjulet på nytt for å få sine første kunder.

Jeg er utrolig stolt over hva jeg har fått til for meg selv så langt, og rørt av å se hvor mange flotte mennesker som henvender seg til meg med sine behov. De aller fleste av kundene mine har kommet via tidligere fornøyde eiere av hjemmesider og en blomstrende praksis. Det gjør meg varm om hjertet og videre inspirert til å fortsette å utvikle Ekvalibrium til den tjenesten som jeg oppriktig tror du trenger og fortjener.