Da jeg fikk ny hjemmeside

Ledig kontorplass på gateplan, på Danmarksplass, passer til terapeuter eller andre kreative sjeler…

Facebookannonsen kom som bestilt. Jeg hadde vært på Danmarksplass i ca 6 måneder og det var ikke akkurat kø utenfor klinikken min- kanskje dette kunne være noe for meg? Klikken min ligger på Danmarksplass, i Fjøsangerveien 33. Nyoppusset og delikat innredet, men det ligger i 2. etasje så det er ingen som ser meg fra gateplan.

Jeg ringte telefonnummeret i annonsen og en sprudlende stemme svarte. Vi avtaltes å møtes over en kopp kaffe og bli litt kjent- hva ønsket vi begge to? Den sprudlende stemmen tilhørte en fargeklatt ved navn Lene Larsen. En dame med utrolig mange spennende ideer og en iver og kreativitet som er av de sjeldne. Vi fant tonen og ble kjent og utvekslet ideer og pratet og plutselig var det gått noen timer.

Lene er utdannet Hypnoterapeut og jobber dessuten med webdesign og markedsføring for sånne som meg. Det virker som om hun kan ALT om data. Jeg logger rett av når det gjelder data – er overhodet ikke interessert i data. Jeg kan jo bruke internett da, er ikke helt bortevekk! 😉 Men når det kommer til hvordan du bygger f.eks hjemmesider etc da er Lene et kapittel for seg. Jeg tar av meg hatten for all det som den damen kan!.

Før jeg traff Lene, hadde jeg allerede fått laget meg en hjemmeside. Jeg syntes den var rimelig bra faktisk – hadde bilder av klinikken min og litt informasjon om hva det er soneterapi kan hjelpe med osv. Jeg hadde ikke klart det selv, selvfølgelig, jeg hadde fått hjelp av et tantebarn. Men resultatet i mine øyner var ganske bra – over gjennomsnittet syntes jeg selv. Men jeg kan ikke si den var serlig effektiv…

Etter som tiden gikk ble jeg og Lene godt kjent, og over en kopp kaffe sier Lene til meg: « Du, Synnøve, vi skal ikke ordne litt på hjemmesiden din kanskje?»

Jeg knakk sammen av latter: « Du hendelse, Lene – er den så dårlig? Jeg syns den er super jeg»

Nei, det er ikke det at den er dårlig, Synnøve… Dent er heller det at det er rom for forbedring! 😉

Så sånn ble det. Lene laget min hjemmeside www. Taosoneterapi.com  sånn som den er i dag, og hvilken hjemmeside. Profesjonell og flott. Jeg er superfornøyd. Andre terapeuter har kommentert siden min, klientene mine skryter over hjemmesiden. De sier at det er mye på grunn av hjemmesiden min at de velger meg som sin soneterapeut, nettopp fordi den viser at jeg er seriøs og profesjonell. Det er utrolig viktig å ha en hjemmeside som gjenspeiler deg for den du er og som gir deg en mulighet til å opprette tillit hos besøkeren.

Rart det der, hvordan du bare treffer på mennesker sånn tilfeldig kan det virke som i prosessen. Mennesker som dukker opp i grevens tid og hjelper deg på vei til å gjøre ditt mål litt mer oppnåelig. 

Jeg har tenkt litt nå i etterkant… og innsett at mange fine blogger og nettsider kan bli laget gjennom billige nettsideløsning som jeg hadde tidligere og gratistjenester. Men nå som jeg har valgt å satse seriøst på min drøm – min egen klinikk, er det viktig at også kunden ser at jeg mener alvor.

Jeg har brukt masse tid å penger på å oppnå den kunnskapen jeg har, da er det vel kanskje fortjent å bruke litt penger på å formidle mine tjenester til verden på en måte som gjør at jeg fremstår som den jeg er- flink og profesjonell. 🙂

________________

 

Så med dette sier jeg takk for meg og på gjensyn. Følg med på bloggen her for flere gøye innlegg om det å starte egen praksis, samt tips, triks og nyttige ressurser på veien til målet.

Synnøve

Og til deg Lene Larsen sier jeg: Tusen takk. Ekvalibrium hjelper meg å bli oppfattet seriøs ute blant nettsurferne.

 

 

2 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] innlegg har jeg skrevet litt om veien til oppstart av egen klinikk og hvor viktig det er med en skikkelig proff hjemmeside. Og i dag tenkte jeg å fortelle om mine egne erfaringer i forhold til markedsføring med […]

  2. […] innlegg har jeg skrevet litt om veien til oppstart av egen klinikk og hvor viktig det er med en skikkelig proff hjemmeside. Og i dag tenkte jeg å fortelle om mine egne erfaringer i forhold til markedsføring med […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *