Nettsider blir dømt på utseendet!

Webdesign example

Visste du at det tar deg gjennomsnittlig bare 4 sekunder å avgjøre om du liker en hjemmeside eller ikke…
Og at  80% av oss bedømmer troverdigheten til en nettside basert på utseendet! 

Når du treffer nye mennesker avgjør du som oftest kjapt om dette er et menneske du stoler på eller ønsker å bruke mer tid på. Det samme gjør vi når vi “treffer” nye nettsider. Det er derfor veldig viktig at din hjemmeside kommuniserer kjapt og tydelig hvem du er og hva du tilbyr på en god måte. De beste nettstedene er de som både har godt og relevant innhold, som har en god design og som er brukervennlig. Dette er vår fokus og nøkkelegenskaper.

La din hjemmeside bli en kanal for nye kunder

I ditt yrke kjenner du nok til at vi mennesker  i dag har en tendens til å stresse mer enn hva vi har godt av. Et resultat av å føle seg i tidsklemme er at vi har ikke tid til å lese lange avsnitt med tekst. Vi vil komme fort til poenget og det vi vil ha, vil vi ha nå! Den gjennomsnittlige besøker har det travelt når han eller hun ser etter tjenestene dine. Ikke be dem om å lete. La oss hjelpe deg med å gjøre det gjennomgående tydelig og presist hva du tilbyr. Vi vil også sørge for at det er lett å komme i kontakt med deg fra ulike kanaler.

En hjemmeside er i dag mye mer enn å legge ut informasjon om firmaet ditt på nett. I dag er en hjemmeside en gyllen mulighet. Med vår hjelp vil du få mange besøkere til hjemmesiden, og ved å engasjere dem er det stor sannsynlighet at disse besøkerne blir til kunder.

Ekvalibrium – Et unikt, verdiskapende samarbeid for deg

Jeg forstår at det å endelig ta steget ut i praksis og etablere en hjemmeside er et stort og viktig kapittel for deg. Derfor blir hver oppgave behandlet som våre egne skjønne barn.  Vi strekker oss lenger enn langt når vi skal oppfostre ideen din og så itrodusere den for verden. Vi har stolthet i arbeidet vi gjør og vil under alle omstendighetser la deg føle det samme for ditt unike prosjekt. Vi er veldig opptatt av at din hjemmeside blir en effektiv kanal for nye klienter. Både relevant, brukervennlig og noe du kan være inderlig stolt av å ha gitt deg selv og praksisen din.

Er du klar for å ta praksisen din til nye høyder?
Se på vår mest populære pakke for terapeuter, Ekvalibrium Pride

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *